Tips : Ubah Nama Dalam Facebook Tanpa Had


 Tip ni cuma untuk orang yang nama dalam facebook dia dah sampai limit.
Korang boleh ubah apa-apa je nama yang korang nak.
Sampai korang sign Out.
*kalau dah sign Out macam mana nak tukar kan ??
Korang ikut je step2 nie, InsyaAllah selamat..
Cara - cara nak ubah nama jika dah sampai limit.Caranya, amatlah mudah.
Mula2 sekali, korang kena Sign in. *mestilah ..
Pergi ke Account settings,
  
Update nama korang. *Letak je nama apa - apa yang ada dalam list tu.

Lepas tu, tukar password baru. *ubah password, jangan banyak tanya kenapa kena tukar.



Security settings, klik " Deactive account " ..



Klik,
my account was hacked.


Klik, " continue " 



Klik, "continue " sampai korang jumpa benda nie.
klik,
"change" kalau korang nak ubah nama.
then, letaklah apa2 nama yang korang suka.


Kemudian, dah siap.
Boleh, gunakan Facebook macam biasa.

Selamat Mencuba !
Kalau tak tahu boleh bertanya ..

0 Goodman:

Post a Comment

 
Allah Maha Berkuasa