Sejuknya Malam nie (Part One)

Kalau tengok jam masa sekarang ni.. memang dah nak subuh+sejuk = Langsung tak dapat tidur. Daripada tadi aku cuma buat benda yang sama je.. Sign in Facebook, tengok notification. Then, Logout.



Huh ! ... Malam ni betul - betul sejuk, walhal dah dekat dua jam hujan berhenti. Nak lelap mata pun tak boleh.
Tutup je mata+sejuk membuatkan aku teringat zaman aku dulu-dulu. Zaman masa aku budak-budak.
Masa tu aku Tadika. Aduh, maaf aku dah lupa sebenarnya macam mana nak tulis ni..
Tadi memang ada je Idea tu.  tapi tiba-tiba je rasa sejuk tu dah hilang dan rasa mengatuk pula..  
--> Nanti aku sambung kalau aku ingat <--
Kalau aku ingat nanti aku buat part two pula..

0 Goodman:

Post a Comment

 
Allah Maha Berkuasa