Kenapa Facebook/Twitter/Skype/VideoGame kadang-kadang boring ?

   Kenapa Facebook/Twitter/Skype/VideoGame kadang-kadang boring ? Aku pun tak tahulah. Rasanya, semua benda aku dah buat. Online facebook, bukak twitter, skype, main video game sampai mata berdarah+jari luka-luka, tengok youtube tapi semuanya macam masih tak lengkap. Sebab semuanya aku rasa tersangatlah bosan.


Bila online facebook just untuk tengok2 je.. pastu logout balik semuanya aku buat berulang kali. Tapi itulah, bila online jadi blurr je..



Twitter lagilah, apa2 pun tak ada. Kosong je..



Sky pee ? haha apa function benda ni pun aku tak tahu. Sign in, change profile picture and logout itu jelah yang aku buat.

Video game, dulu aku memang suka main game. Tapi, sekarang langsung dah tak ada mood. *lagi2 kalau teringat SPM 2012.

Youtube, haprak pun tak ada. Loading+buffering = Zzz.

Jadi, sekarang ni aku tengah fikir. Kenapa tiba-tiba aku tak ada mood untuk semua tu. Kalau nak tidur pun memang tak lena. Nak lelap mata seminit pun masih tak boleh.
 Apatah lagi kalau nak rasa mengantuk memang langsung tak ada.
 Adesh, parut aku berbunyi pulak Ooh, rupanya aku ni tengah lapar. Patutlah, serba tak kena je.. Lapar rupanya perut aku ni.. Nak buat apa pun tak boleh kalau lapar. 
 Oklah, makan dulu jom ! 
Ingat pesanan aku sebelum buat apa2 mesti makan dulu..
Barulah ENJOY ! Jom makan..

0 Goodman:

Post a Comment

 
Allah Maha Berkuasa